Goed product makkelijk verstelbaar, zit goed  levering was super snel !  Zou er iedereen een aan raden!


Evy

      

Lekker vrij hardlopen!

Eindelijk lekker vrij hardlopen en goed gezien worden zonder afzakkend hesje. Dit is een perfecte oplossing. je merkt niet dat je om hebt en je bent nog eens goed zichtbaar ook. Top! Dank je wel.

Geert-Jan

Heb hem aangeschaft voor het uitlaten van de hond 's avonds in het donker we wonen aan de rand van het dorp, voel  me een stuk veiliger. Geef hem nu ook mee als mijn zoon naar het voetbalveld fietst, hij moet 2 keer een donkere weg oversteken geeft me een goed gevoel. Kan gewoon om zijn jas heen, maak hem dan iets langer.

Jacky. 

Top produkt ben er echt blij mee !!

Liane B

Ik heb er een aangeschaft omdat ik het belangrijk vind dat ze mij goed zien. Levering was super snel !

 Bij de loopclub lopen we wel over donkere stukken vond het echt geen prettig idee je loopt steets om te kijken of ze je wel goed zien. Inmiddels hebben we er bijna allemaal een, opvallend om te horen van voorbijgangers die roepen om ons een compliment te geven dat we zo goed zichtbaar zijn.  Eigenlijk is het maar een kleine inverstering voor zo veel zichtbaarheid.

Ton van der Steen

Eindelijk kunnen we veilig over straat!

Ik wandel en loop veel. Alleen of samen met vriendinnen. Vroeger maakten we vaak gebruik van veiligheidshesjes of led-armbanden. 

Femke Geurts